Informasjon om startstøtte for 2019

Viktig informasjon om startstøtten for 2019 fra styret til alle medlemmer.

Hei!
Etter en gjennomgang av regnskapet viser det seg at store deler av overskuddet til klubben er tilskudd som er øremerket barn og unge under 18 år. Dette betyr at det dessverre ikke vil bli noe utbetaling av startstøtte til de over 18 år i år.

Vi i styret jobber nå med å finne en løsning på å opprettholde startstøtte også til de over 18 år. Styret tar gjerne i mot forslag på hvordan dette kan gjøres.

Til de under 18år så vil dette være en en kjempemulighet til og få være med på klubbrelaterte samlinger/treninger osv uten at det i utgangspunktet vil koste de noe. Dette er jo kjempe bra for rekrutteringen i MOHSK! 🙂

Det styret har besluttet og gjøre med tilskuddene vi fikk i 2019 er å refundere de under 18år med utgifter de har hatt i form av stevner/oppstalling, NHF egenandel og Peter Flam trening.

Styret har også valgt og sette et “tak” på utbetalingen, 10 000kr pr rytter. Det som blir igjen av tilskuddene etter at alle har fått refundert vil bli overført til i år 2020.

I 2020 ønsker vi masse aktivitet for alle klubbens medlemmer så har du/dere et ønske om hva vi kan gjøre så send oss gjerne forslag.

Med vennlig hilsen
Styret

Din kommentar

Del gjerne!

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest